“Fem feina”. Converses amb professionals de l’Ametlla del Vallès

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 00:00

“Fem feina” és un projecte promogut per les àrees de Promoció Econòmica i de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès que presenta la feina de professionals de tot tipus de sectors que viuen al poble.

Cada mes donarem a conèixer diferents oficis i professions, explicarem la tasca que duen a terme professionals de la vila i les interioritats del seu sector laboral.

Aquestes converses també tenen la intenció de servir d’eina per orientar acadèmicament i professional la població jove.

Els diàlegs seran conduïts per la periodista i escriptora vallesana Anna Ballbona, coneguda professional de diversos mitjans de comunicació i premi Anagrama de novel·la.

El dia 6 d’octubre a les 19h obrim aquest cicle de converses amb la Rebeca Díaz García, veïna de l’Ametlla, infermera supervisora del servei de Cirurgia General Digestiva de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, més conegut com Can Ruti, que ens explicarà en què consisteix la seva feina i quina ha estat la seva trajectòria acadèmica i professional.

Aquestes converses seran retransmeses en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

Si voleu assistir com a públic a aquest acte, que tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca, escriviu un correu electrònic a promocio@ametlla.cat (aforament limitat).

Darrera actualització: 30.09.2020 | 14:41