Exposició "Som Somriures"

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 00:00

El proper 11 d’octubre, a les 20 hores a la Sala d’Art Carles Sindreu de l’Ametlla del Vallès, tindrà lloc la inauguració de la primera exposició de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès.

L’AFiC, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i de la Clínica Dental Navarro Martín, ha fet un recull de més de 30 fotografies en què persones voluntàries, entre les quals hi ha pacients de la clínica, han cedit la seva imatge per participar i fer possible aquesta exposició fotogràfica centrada amb el somriure.

Així explica l'AFiC aquesta exposició:

"Què podem dir del somriure?

El somriure és innat.

S’aprecia en nadons molt petits.

La freqüència dels somriures depèn de la personalitat de cadascú, dels codis culturals per expressar emocions i de les experiències viscudes.

El somriure influeix tant en nosaltres com en la resta.

Qui somriu allibera endorfines quan el cervell detecta que els músculs facials estan en posició de somriure.

Si ens comportem de forma positiva somriem i el nostre cervell es convenç que tot està molt bé i la ment és capaç de fer grans coses i trobar les solucions adequades a qualsevol problema.

El somriure ens dona seguretat, confiança i sensació de benestar.

Quan regalem un somriure rebem un altre de tornada: és contagiós.

El somriure produeix adrenalina i dopamina, hormones que alliberen morfines naturals que provoquen la disminució del dolor i la tensió.

Conclusió: si el somriure és gratuït, és beneficiós, és contagiós, és alegria, és productiu, és positiu per la persona, etc... Per què no somriem més sovint?

Per tot això i més, des de l’AFiC us convidem a somriure, a recordar que un somriure pot canviar-nos el dia i que compartiu amb nosaltres el somriure visitant l’exposició fotogràfica que la tindreu disponible des de l’11 fins al 27 d’octubre".

Darrera actualització: 08.10.2019 | 09:43