Exposició de Jaume Mestres a la Sala d'Art Carles Sindreu

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

Divendres 19 de maig  s'inaugurarà l'exposició "MESTRES. Pintures", a les 18.30 h a la Sala d'Art Carles Sindreu, un recull d'obres de l'artista Jaume Mestres, la qual en Santi Trullenque descriu així:

"El silenci abans que es diguessin les paraules, és diferent del silenci que va venir després? La pintura de Jaume Mestres ens situa en un indret anterior a les paraules perquè no està en aquest món, el món és dins seu.

Les obres que es mostren ens endinsen en la bellesa i complexitat d'uns paisatges que desafien els límits en una dansa entre el concret i el manifestat.

Hereu d'una tradició familiar de pintors manresans conjuga el paisatgisme figuratiu i l'abstracció, treballant diferents tècniques. Mostra una pintura que no té època i que alhora recorda diferents escoles.

Tot el que ens cal és una ment tranquil·la, desplaçar la nostra atenció de les paraules cap al silenci i escoltar. La resta s'esdevindrà mitjançant una contemplació atenta i aleshores moltes coses seran revelades en la superfície del llenç."

L'exposició es podrà visitar fins el diumenge 28 de maig.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 09:36