Estrena de l’exposició virtual “A pie de valla – Frontera Sur”

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 00:00

En el marc dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS) en el quals participa l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès de la mà de l’àrea de Cooperació, el proper dilluns 16 de novembre tindrà lloc l’estrena de l’exposició virtual “A pie de valla – Frontera Sur”, a les 18h.

L'exposició és una mostra fotogràfica del periodista José Antonio Sempere que retrata la dura realitat de les persones que intenten saltar la tanca de la frontera sud espanyola en busca d’oportunitats i d’una vida millor. Aquesta ha estat realitzada en col·laboració amb la Fundació Josep Comaposada- Sindicalistes Solidaris. Durant l’acte es farà una visita virtual de l’exposició.

 Aquest acte és el tret de sortida dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS), una campanya coordinada per la xarxa PLATFORMA, que té com a objectius donar a conèixer el rol que juguen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible i promoure una ciutadania informada i activa en relació amb els reptes que planteja aquest desenvolupament.

L'Ametlla del Vallès hi participa amb l'organització de la taula rodona "Gènere i cooperació: un camí cap a la llibertat", que tindrà lloc el 18 de novembre via telemàtica a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Trobareu el programa d'activitats al web de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament.

Per participar a l’acte d’inauguració de l’exposició (virtual) cal inscriure’s prèviament enviant un correu a o.cooperaciod@diba.cat.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 14:02