Es cancel·la la celebració del Carnaval 2021

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 00:00

La situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 ha comportat que la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes i l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès hagin acordat suspendre la celebració del Carnaval 2021.

Aquest és el comunicat emès:

Benvolguts/udes:

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que, malauradament, aquest any 2021 no se celebrarà el Carnaval de l’Ametlla del Vallès.

Com ha succeït aquests mesos amb molts actes culturals a tot el país, i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia, la impossibilitat de dur a terme els assajos del Ball de Gitanes, i sumant-hi el fet que el 14 de febrer, diumenge de Carnaval (tradicional dia de la rua, de l’escudellada i del ball popular) hi ha convocades les eleccions al Parlament de Catalunya, des de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l’Ametlla i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per al Carnaval 2021.

Malgrat tot, estem valorant una proposta mínima alternativa, que estaria adreçada principalment a infants, a fi de mantenir present l’esperit del Carnaval i de les Gitanes, aquest ball tant nostre del qual esperem poder gaudir en un acte especial a la primavera d’aquest any 2021.

Agraïm la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que sempre col·laboren en l’organització.

El 2021 tornarem a ballar gitanes i el 2022 tornarà el Carnaval amb més força!

Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l'Ametlla

Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

 

Darrera actualització: 18.12.2020 | 09:43