Entrevista en directe a l’activista Nadia Ghulam

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 09:00

De la mà de l’àrea de Cooperació de l’Ajuntament, el dissabte 15 de gener la Sala Municipal de Teatre acollirà un acte en què la periodista Núria Ferré entrevistarà la Nadia Ghulam, activista i refugiada afganesa, autora del llibre “El país dels ocells sense ales”, un conte que parla de les persones que fugen per tenir una llar i un lloc a resguard.

L’acte, obert a tothom, es farà a les 12h (aforament limitat).

La Nadia Ghulam Dastgir va néixer a Kabul (Afganistan) el 1985. La seva vida, com la de tantes altres dones afganeses, està marcada per les conseqüències d’una cruenta guerra civil, de la fam i del règim talibà. Però tals adversitats no van poder frenar-la i la  nadia va aconseguir tirar endavant gràcies al seu enginy i coratge, fent-se passar per un noi durant deu anys per així poder alimentar la seva família.

Va ser el seu caràcter sociable el que la va portar a col·laborar amb una ONG a través de la qual va arribar a Catalunya, la seva nova llar.

Parlarem amb la sobre el seu estimat país i ens presentarà el seu últim llibre “El país dels ocells sense ales”, una bella metàfora sobre els impactes de la guerra i la crisi dels refugiats.

Darrera actualització: 14.01.2022 | 12:30