El trio de corda Artio segon concert del Cicle de Joves Intèrprets

Dijous, 18 d'abril de 2019 a les 00:00

El Cicle de Joves Intèrprets no s’atura, i el proper dijous 25 d’abril el trio de corda Artio prendrà el relleu i actuarà a les 19.30h a la mateixa sala noble de Can Draper.

El projecte de creació del Trio Artio neix de l’interès en el fantàstic repertori per a trio de corda en el classicisme, dins d’un panorama musical actual en el qual no és una formació gaire habitual. A través d’un nou enfocament sobre dues perles desconegudes de dos grans compositors d’aquest període, W.A. Mozart i Ludwig van Beethoven, els joves intèrprets busquen exprimir al màxim les variadíssimes paletes d’emocions, colors i situacions, així com les propietats dramatúrgiques d’aquestes obres, partint de l’estudi i interpretació de les fonts de l’època. Així, a través d’aquesta injecció de vida a les obres, es vol establir una connexió amb tot tipus de públic, ja que les bones obres poden ser significatives per tothom.

Artio, integrat per Marc Nogués (violí), Lucía Mullor (viola) i Blai Bosser (violoncel) es forma com a trio de corda a Barcelona, a l’Escola Superior de Música de  Catalunya (ESMUC) l’any 2017, tot i que ja havien col·laborat anteriorment en altres projectes musicals. L’agrupació cambrística ha rebut classes de grans músics d’àmbit internacional com ara Kennedy Moretti, Jonathan Brown (Quartet Casals), Lorenzo Coppola (Freiburger Barockorchester) o Yuval Gotlibovich, entre d’altres.

Darrera actualització: 10.04.2019 | 13:07