El temporal Glòria a l’Ametlla del Vallès

Dilluns, 27 de gener de 2020 a les 00:00

Del 19 al 24 de gener Catalunya s'ha vist afectada per un fort temporal de fred, vent i pluja intensa, que ha ocasionat greus danys a diferents zones del país, algun de caràcter personal.

Aquest temporal, del tot excepcional, també ha afectat a l’Ametlla del Vallès, amb talls de llum prolongats en el temps en alguna zona del municipi i, també, amb la caiguda d’algun arbre i/o branques. Afortunadament no s’ha de lamentar cap dany personal ni cap incidència material de gran envergadura.

Des de l’Ajuntament volem agrair la feina feta per la brigada municipal, la Policia Local, els voluntaris de Protecció Civil, els Mossos d’Esquadra i el Bombers, així com també agrair la col·laboració i comprensió dels veïns i veïnes del nostre poble, que han entès l’excepcionalitat del que s’estava vivint.

Malgrat els inconvenients ocasionats per la borrasca Glòria, des del Consistori prenem nota de tot el que cal millorar en termes de mobilitat i de recursos municipals, per tal d’estar preparats si, en un futur, es torna a repetir un episodi com aquest.

Darrera actualització: 27.01.2020 | 12:02