El teatre inclusiu arriba a l'Ametlla amb "El sexe dels àngels"

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 14:00

El dissabte 18 de gener es donarà el tret de sortida a la programació del primer trimestre de la Sala Municipal de Teatre amb l'obra "El sexe dels àngels", de Diversitat Teatral.

Es tracta d'una  història que parla d’amors i desamors interpretada per cinc actors i actrius, tres dels quals amb diversitat funcional o sensorial (Al Diari de l’Ametlla trobareu una entrevista a un dels seus autors, l’Eladio Herranz). 

Entrades anticipades.

Sinopsi

"Tres amics comparteixen un pis per a persones amb diversitat funcional. El Dani viu tancat a l’armari, amargat i submergit en els seus records de joventut abans de que un accident el deixés tetraplègic als catorze anys. La Vero conviu amb les seqüeles d’un ictus i lluita contra la sobreprotecció de la seva mare, la Sole, que no sap que la seva filla és lesbiana. La Mercedes és bisexual, deficient visual i la única capaç de veure el que la resta no veu.

Però les coses estan a punt de canviar radicalment, degut a l’arribada al pis del millor amic del Dani abans de l’accident, l’Edu, destrossat perquè acaba de patir una ruptura sentimental".

Durada: 80 minuts (hi haurà xerrada posterior amb els actors).

Edat: a partir de 13 anys.

Intèrprets: Rosa Cadafalch, Adolfo Colmenares, Eladio Herranz, Andreu Sans i Judit Saula (amb l’assessorament d’Isabel Palomeque). Direcció i autor: Emili Corral. Ajudant de direcció: Sílvia Molins. Producció executiva: Lupe Julià. Escenografia i vestuari: Jota Cortés. Construcció escenogràfica: Mago Martín. Disseny de so: David Arenas. Disseny de llums i cap tècnic: Lluís García.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 14:25