El teatre familiar aterra a la Sala amb "Laika"

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

De la mà de la companyia Xirriquiteula Teatre, el proper dissabte 7 de maig la Sala Municipal de Teatre acollirà l'espectacle familiar "Laika", considerat millor espectacle del jurat infantil de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2018, i també amb millor escenografia.

Sinopsi:

1957. Som a Moscou. En plena Guerra Freda i en l'apogeu de la cursa espacial. La Unió Soviètica es disposa, per primera vegada, a llençar un animal a l'espai sideral... Aquesta és la història de la Laika, una gosseta que sobreviu pels carrers de la gelada ciutat de Moscou. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins la nau Spútnik II i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. Xirriquiteula Teatre utilitza, en aquest espectacle, tècniques tan diverses com les retroprojeccions, collage, titelles, autòmats i el gest.


Creació i dramatúrgia: Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé, Daniel Carreras, Iolanda Llansó. Direcció escènica: Enric Ases. Escenografia i attrezzo: Marc Costa. Vestuari: Iolanda Llansó. Projeccions: Christian Olivé. Il·luminació i espai sonor: Dani Carreras. Música original: Albert Joan. 


Entrada anticipada (3€) aquí.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 13:05