El servei sociolaboral per a joves torna a l’Ametlla del Vallès

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 00:00

La regidoria de Joventut, amb conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, ofereix el servei sociolaboral per a joves (16 a 35 anys) a l’Ametlla del Vallès, un servei proporcionat per l’Oficina Jove del Vallès Oriental (OJVO).

La Maria Morales, orientadora sociolaboral amb més de dos anys d’experiència, està els dijous, cada quinze dies, al PICA (Punt d’Informació Juvenil i Calaix d’Activitats), de 9 a 13h.

Què et pot oferir el servei sociolaboral si tens entre 16 i 35 anys?

  1. Eines per l’autoconeixement professional. L’adolescència és una etapa de canvis en què et fan decidir el teu futur. Sovint no és gens fàcil saber com fer-ho. El primer pas és tenir eines per saber com som i saber-ho relacionar amb com és el món laboral. Coneixes totes les professions actuals i les seves condicions laborals?
  2. Definir el teu perfil competencial per a la recerca de feina. Avui en dia, el món laboral està deixant enrere contractar les persones per les seves titulacions i hi ha una tendència cada cop més forta en contractar a través dels seus perfils competencials.
  3. Acompanyament en la recerca de feina. T’acompanyem en l’elaboració del teu currículum i de la carta de presentació, t’oferim informació dels diferents canals de recerca de feina, etc. A més, comptem amb una borsa de treball pròpia, publiquem les ofertes a www.vallesjove.cat i a les xarxes socials com Instagram i/o LinkedIn.
  4. Suport emocional en la cerca professional i/o laboral. Trobar feina o escollir una professió comporta experimentar diferents emocions negatives. T’acompanyem en aquest procés de gestió.
  5. Suport en la gestió de tràmits. Donar-te d’alta al sistema Cl@ve, IdCat, Xarxa Xaloc, SOC (DARDO, Grarantia Juvenil), etc.
  6. Entre d'altres serveis proporcionats.

L’OJVO és un servei de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, que es caracteritza per ser un espai d'orientació, assessorament i acompanyament per als i les joves del Vallès Oriental.

Podeu demanar cita a través del PICA:

  • Carrer Sebastià Bassa 10, l'Ametlla del Vallès. Nom de contacte: Lydhia Pérez (609 400 782).
  • WhatsApp de l’orientadora (Maria): 671 600 189. També podeu fer consultes virtuals a través del mateix WhatsApp.
Darrera actualització: 24.09.2021 | 11:47