El Ple aprova inicialment el Pla de Millora Urbana de Can Draper

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 00:00

El Ple ordinari celebrat el dia 28 de desembre va aprovar inicialment Pla de Millora Urbana de Can Draper per a l’ordenació volumètrica de les parcel·les 13, 14, 15 i 16 delimitades pel carrer A, carrer B, carrer C i carrer Barcelona, amb el vots a favor e l’equip de govern (ERC + A’t + ACP) i en contra de l’oposició (JXA + PSC).

Aquest Pla de Millora és la culminació d’un procés endegat un any enrere, quan el Ple va aprovar aturar i suspendre les llicències d’obra d’aquest sector de Can Draper per estudiar una nova proposta de planejament. La nova proposta es tradueix en aquest Pla de Millora, que no afecta els usos del sòl existents i que tampoc n’introdueix de nous.

Aquest Pla contempla augmentar l’ocupació i limitar l’alçada de les construccions a dues plantes a les parcel·les 13 i 14, i proposa nous volums amb una ordenació semblant a la d’habitatges unifamiliars a les parcel·les 15 i 16.

El regidor Pere Marieges va definir aquest Pla de Millora com una “bona solució” i va destacar la “sostenibilitat” d’aquesta actuació, alhora que celebrava que es donarà més opcions a la construcció d’habitatges més petits i més assequibles, que permetran que el col·lectiu jove i de gent gran pugui quedar-se a viure al seu poble.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 13:11