El Ple aprova el primer Pla Intern d'Igualtat i Diversitat de gènere de l'Ajuntament

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 00:00

El Ple de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, celebrat dilluns 26 de setembre, va aprovar el primer Pla Intern d’Igualtat i Diversitat de Gènere, amb el qual es despleguen polítiques relacionades amb la igualtat de gènere adreçades al mateix consistori.

Aquesta és una eina que permet incorporar l’equitat en la gestió i cultura de l’organització a partir d’identificar quins obstacles cap a la igualtat de gènere existeixen i, posteriorment, oferir accions i mesures concretes per eliminar o reduir els desequilibris i desigualtats detectades.

La legislació vigent en qüestió de diversitat de gènere i la necessitat i compromís de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès per promoure espais segurs i lliures de discriminacions i violències masclistes culmina amb l’elaboració del Primer Pla Intern d’Igualtat i Diversitat de Gènere per part de Nèmesi Advocades i Assessores i iServeis Einstic S.L. que, amb la direcció i coordinació de la Diputació de Barcelona, ha permès iniciar el camí cap a la igualtat real al consistori i, en última instància, al municipi.

Dies abans de l’aprovació en el Ple de setembre del Pla, aquest va ser presentat als càrrecs electes i als treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 09:37