El logo i la sintonia de Ràdio l’Ametlla, a les teves mans!

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 00:00

Durant quatre anys els joves de l’Ametlla del Vallès han tastat com es viu l’ofici dels periodistes radiofònics, a través dels tallers de ràdio dinamitzats a l’Institut Eugeni Xammar i als mateixos estudis de l’emissora, amb l’acompanyament dels educomunicadors de Comsoc – Comunicació Social.

Si cerqueu Ràdio l’Ametlla a https://www.ivoox.com trobareu totes les entrevistes, butlletins de notícies, reportatges, poemes, cròniques, programes de ràdio i altres peces radiofòniques, creades pels joves del poble a través de l’optativa oferta pel centre educatiu de secundària del municipi.

Els joves de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut han elaborat, aquestes darreres setmanes, diferents propostes de logotip i sintonia de Ràdio l’Ametlla. Dos elements claus que contribuiran a construir la identitat corporativa de l’emissora municipal, que podeu escoltar a través dels podcasts, i que des de l’Ajuntament recolzem.  

Volem agrair la complicitat dels professors de música i plàstica de l’Eugeni Xammar pel seu esforç i complicitat, i especialment a totes i tots els joves creadors.

Ara és el vostre torn, teniu a les vostres mans la possibilitat de triar el logotip i la sintonia de Ràdio l’Ametlla, la vostra ràdio. Mireu, escolteu i voteu, aquest és procediment senzill del procés participatiu que trobareu aquí i que s’obre el 6 de juny i es tanca el 18 del mateix mes. El resultat d’aquesta votació popular la donarem a conèixer el 21 de juny a través de la pàgina web del consistori.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 11:37