El Diari de l'Ametlla de desembre, amb tota la informació de Nadal

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 19:00

La versió digital del Diari de l'Ametlla del mes desembre (núm. 176) ja està disponible per a la seva consulta i, l'edició en paper, es començarà a distribuir el proper dilluns dia 2.

Aquest Diari incorpora tota la informació relacionada amb les activitats de Nadal que es duran a terme al nostre poble. Entre aquesta, destaca la programació de la Fira de Nadal, que se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, així com la Cavalcada de Reis o les activitats en benefici de la Marató de TV3.

Alhora conté informació sobre la bonificacions de les ordenances fiscals, articles sobre les activitats dutes a terme al llarg del mes de novembre,  informació de moltes entitats del municipi, i també tres entrevistes: 1) A la regidora Mireia Morillas; 2) Al president i secrectària de l'Associació de Fotografia i Caminaires de l'Ametlla (AFiC), Jordi Villacrosa i Eva Giménez;  i 3) Una darrera entrevista creuada als avis del Grup de Teatre de la Gent Gran i als joves de 2n d'ESO de l'IES Eugeni Xammar que protagonitzaran la darrera obra de la Tardoral "conTRADICIONS".

Darrera actualització: 29.11.2019 | 19:31