El “Deixa Llibres” torna a la deixalleria municipal per Sant Jordi

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 00:00

Del 20 al 25 d’abril tindrà lloc la campanya “Deixa Llibres” que, promoguda pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, té per objectiu allargar la vida útil dels llibres i que els usuaris de les deixalleries municipals recuperin gratuïtament els que estan en bon estat i els hi donin una nova vida perquè aquests tornin a ser llegits.

Així les coses, les 25 deixalleries comarcals (entre aquestes la de l’Ametlla del Vallès) i la mòbil tornen a ser l’escenari d’aquesta activitat, que permet dotar aquestes instal·lacions, durant la diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.

Mitjançant aquesta campanya, que el Consorci va iniciar l’any 2010, ja s’han recuperat més 30.000 exemplars, majoritàriament novel·les, llibres de contes, biografies, infantils...

L’esdeveniment es desenvoluparà complint estrictament les mesures i protocols recomanats pel Departament de Cultura per la celebració de la Diada (https://acortar.link/7NxCk).

Darrera actualització: 19.04.2021 | 10:12