El Cicle de Jove Intèrprets començarà el 25 de setembre

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 00:00

El quartet vocal “Lotus” serà l’encarregat de donar el tret de sortida al V Cicle de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès, que inicialment s’havia de celebrar entre l’abril i el juny passat, però que es va haver d’ajornar a causa de la incidència de la COVID-19.

Atenent a la premissa que ha regit l’Ajuntament des de l’inici de la pandèmia, que diu que a l’Ametlla del Vallès la cultura no se suspèn, sinó que s’ajorna, la programació inicialment prevista per la primavera es farà a la tardor, de setembre a novembre, tota ella a la Sala Municipal de Teatre i adoptant les mesures sanitàries i de seguretat pertinents.

El primer concert anirà a càrrec quartet vocal “Lotus” integrat pels músics Marina Torra, Maria Amaral, Miquel Villalba i Joan Climent, que ens oferiran un passeig musical per diferents èpoques i estils, el proper 25 de desembre.

El 23 d’octubre tindrem l’oportunitat d’escoltar el quartet de música antiga “Sonorum Mare”, format pels músics Alba Villar, Jacqueline Bordón, Dario Tamayo i Valentín Bruchon, que ens endinsaran en el món dels compositors del Renaixement i del Barroc.

Finalment, el 27 de novembre en Pau Hernández, pianista i guanyador de l’edició 2018-2019 del concurs de Piano de l’escola de Música de Barcelona, ens oferirà un concert amb repertori del Romanticisme.

Les entrades per aquests concerts s’han d’adquirir a través de la plataforma www.entrapolis.com

El Cicle de Joves Intèrprets neix de la inquietud de l’equip de professors de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès, que té la convicció que l’aprenentatge musical és molt important pel desenvolupament i el creixement personal dels alumnes i de la societat en general.

En aquest sentit, aquest cicle vol donar l’oportunitat a músics en formació a donar-se a conèixer, i per això s’han seleccionat aquests joves talents valorant la seva trajectòria interpretativa i la projecció professional. Tots ells tenen una excel·lent formació i un gran futur musical.

Darrera actualització: 18.09.2020 | 10:50