El cicle de conferències “Idees i paraules” reprèn l’activitat amb la xerrada “El judici de la meva vida”

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 00:00

El cicle de conferències “Idees i paraules” que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i coordina el sociolingüista i escriptor Jordi Sedó, reprendrà la seva activitat el proper dijous 15 d’octubre amb la xerrada “El judici de la meva vida”, que anirà a càrrec de l’advocat Jordi Pina.

Pina, advocat ben conegut per haver-se encarregat de la defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull durant el judici als dirigents i activistes independentistes al Tribunal Suprem, ens explicarà la seva experiència durant aquell transcendental procés de tan nefastes conseqüències, sobretot, per als que van resultar-ne condemnats i per a les seves famílies, però també per a la salut de la democràcia a l’Estat espanyol i per a la llibertat dels catalans.

Durant l’acte, que es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament, després de les seves paraules, el públic assistent, com sempre, tindrà l’oportunitat d’interpel·lar el ponent per plantejar-li les preguntes i inquietuds que cadascú consideri oportunes.

La conferència començarà a les 19h i es farà a la Sala Municipal de Teatre. Per assistir-hi, cal reservar l’entrada a través de la plataforma entrapolis.com.

 

Darrera actualització: 09.10.2020 | 10:57