El cementiri, a punt per Tots Sants

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 00:00

Davant la previsió d’una major afluència al cementiri municipal de l’Ametlla del Vallès amb motiu de la festivitat de Tots Sants (1 de novembre), l’Ajuntament ha adoptat un seguit de mesures per tal de dotar de la màxima seguretat, en termes sanitaris, el gaudi d’aquesta jornada, a partir de les recomanacions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).

Els darrers dies s’han realitzat tasques de manteniment de les zones enjardinades del cementiri, i s’ha condicionat l’entorn del recinte i els principals accessos.

Amb la col·laboració de Protecció Civil i de la Policia Local (els quals realitzaran patrullatge intensiu de forma coordinada), el dia de Tots Sants es controlarà l’aforament i s’instal·larà cartelleria recordant les normes bàsiques de seguretat (mantenir la distància entre persones, fer ús de la mascareta i rentat de mans) i també dispensadors de gel hidroalcohòlic al llarg del recorregut.

Recordem que l’horari d’obertura del Cementiri Municipal és de dilluns a diumenge, de 10 a 19h.

Recomanacions en els cementiris destinades als visitants:

- Seguiu les indicacions d’aforament, les entrades, sortides i recorreguts indicats, mantenint sempre la distància d’1,5m.

- És obligatori l’us de mascareta en tot moment.

- Es poden dipositar flors en els nínxols respectant la distància interpersonal i fent ús de gel hidroalcohòlic abans i després de l’ofrenta.

- No es pot menjar ni beure.

- Limiteu el temps d’estada i l’ús de bancs i seients.

- Si utilitzeu les escales mòbils per accedir als nínxols, feus del gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar-les.

 

Darrera actualització: 27.10.2020 | 11:14