El Bus del Consumidor visitarà l'Ametlla aquest divendres

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 00:00

El proper divendres 20 de setembre l'Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor farà parada a l'Ametlla del Vallès, de les 10.30 a les 13h a la plaça de l'Ajuntament.

Un divendres al mes l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor, també coneguda com a aBus del Consumidor, fa parada a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, de les 10.30 a les 13h.

Aquest és un servei de la Diputació de Barcelona, una eina itinerant que visita els municipis periòdicament per informar i assessorar als ciutadans sobre totes aquelles qüestions relacionades amb l'àmbit dels drets dels consumidors, etiquetatge, i garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres fora d’establiments, serveis turístics, entre d'altres.

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona visiten les poblacions on no hi ha un servei municipal de consum. Durant el mes de setembre, els habitants de 58 municipis, entre ells l’Ametlla del Vallès podran presentar-hi les seves consultes i reclamacions gratuïtament.

El servei que ofereixen les UMIC té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. A més a més, les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d'aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb
contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 11:46