El bateria Arnau Obiols presentarà "MONT CAU" a l'Ametlla del Vallès

Dijous, 9 de febrer de 2023 a les 00:00

Dissabte 11 de febrer, i organitzat per l'àrea de Cultura, el bateria Arnau Obiols presentarà el seu quart treball discogràfic titulat MONT CAU, a les 18 h a la sala de lectura de la Biblioteca.

MONT CAU és el quart treball discogràfic que Arnau Obiols firma amb el seu nom. És una passa endavant del camí encetat amb l'anterior projecte TOST, en què continua esprement el format solo amb la veu i la bateria com a protagonistes, però també amb l'electrònica, les gravacions de camp i d'altres instruments com el flabiol i la guitarra.

És un cant a la muntanya física, a la part natural i profunda de la muntanya. N'és la principal inspiració, el cau on refugiar-se en un món, el dels humans, sovint hostil i descoratjador. És un àlbum dedicat a la natura, la Mare de totes les coses, i per tant, una celebració del fet de viure atents i de manera respectuosa amb l'entorn natural.

El repertori està basat en músiques i lletres pròpies però també agafant alguns textos i reflexions d'autors contemporanis. Continua mantenint la corda tensa amb el cant tradicional, fent l'única versió de l'àlbum, les desconegudes Cobles dels pagesos.

Darrera actualització: 09.02.2023 | 13:32