El 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla ja s'albira a l'horitzó

Dimarts, 16 de maig de 2017 a les 13:21

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza, per sisè any consecutiu, el Cicle de Jazz de l'Ametlla, un esdeveniment musical que any rere any es consolida com un referent pels amants d'aquest gènere musical de la nostra comarca.

The Sey Sisters, en la seva versió més soul i gospel, seran les encarregades d’obrir la 6a edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès, el divendres dia 2 de juny, a les 20h als jardins de la residència Millet Park.

Prèviament, a les 18h a la Sala Polivalent de la Biblioteca, l’Associació de Fotògrafs de l’Ametlla del Vallès (AFA) inaugurarà la exposició de fotografies "AMETJAZZ 2017", que ens presentarà el recull fotogràfic de la passada edició del Cicle de Jazz, una presentació amenitzada pel Combo de Música Moderna de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla.

Així les coses, Durant els divendres del mes de juny podrem gaudir de la presència de músics de l’alçada de Marco Mezquida, David Pastor, Juan Gómez "Chicuelo” o Antonio Lizana, als indrets emblemàtics del nostre poble, com Can Draper, Can Plantada, Millet Park o la plaça de l'Ajuntament.

Les entrades dels concerts de pagament es poden adquirir a la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 16.05.2017 | 13:36