El 2 de febrer es presenta el documental “Franquisme i transició a l’Ametlla del Vallès”

Divendres, 11 de gener de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i l’empresa Sabem.com, en el marc del projecte de recuperació de la memòria històrica endegat anys enrere, ha elaborat el documental Franquisme i transició a l’Ametlla del Vallès, la temàtica del qual versa, com diu el títol, sobre com es varen viure els darrers anys del franquisme i primers de la transició al nostre poble, a través d’entrevistes a veïns i veïnes que aleshores varen ser protagonistes i testimonis d’una època transcendental.

Es tracta d’un documental continuació dels que ja es van editar l’any 2007 titulats Perspectives d’un poble, els quals feien un recorregut etnogràfic, històric i territorial del nostre municipi fins a mitjans del franquisme a través d’entrevistes a gent gran.

Des d’aquestes línies, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès vol agrair especialment a en Josep Calbó, a l’Antònia Bosch i a la Carmina Moncau el seu assessorament i participació en el projecte, i també a en Joan Codina, Josep Casanova, Antònia Arisa, Joan Guarch, Jaume Oliveres, Esteve Argemí, Josep Canudas, Mercè Higón, Núria Corominas, Ferran Ariño, Joan Guarch (fill), Joan Anton Blancher, Pere Marieges, Albert Palay, Pep Moret, Lluís Puig, Núria Martí, Josep Fontanals, Antònia Bosch, Jordi Puig, José María Morte, Consol Sans i Joan Garcia la seva participació i sobretot el seu testimoniatge.

Franquisme i transició a l’Ametlla del Vallès, es presentarà el dia dissabte 2 de febrer, a les 19h a Sala Municipal de Teatre. Tota persona que vulgui assistir a l’estrena, ha reservar la seva entrada (un màxim de dues per persona) al web de l’Ajuntament, o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consistori. L’aforament és limitat.

Reserva d'entrades (amb aforament limitat) aquí.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 09:38