El 14 de desembre torna el "Fem feina" amb una entrevista a Eduard Isnard.

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

El  projecte de converses amb professionals de l’Ametlla promogut per les àrees de Promoció Econòmica i de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla que presenta la feina de professionals de tot tipus de sector que viuen al poble segueix a bon ritme

Després d’iniciar aquestes converses amb en Xavi Díaz, el passat 17 de novembre la periodista Anna Ballbona va entrevistar la Rebeca Díaz, veïna de l’Ametlla, infermera supervisora del servei de Cirurgia General Digestiva de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, més conegut com Can Ruti, que va parlar de la complicada situació actual dels hospitals, de la seva trajectòria com a professional d’infermeria i de l’important paper que juguen els professionals d’aquest ofici.

Properament, el dia 14 de desembre, la reconeguda periodista Anna Ballbona xerrarà amb l’Eduard Isnard, veí de l’Ametlla del Vallès que, a banda de comptar amb una àmplia trajectòria en entitats juvenils del poble, és fuster, mestre d’aixa, i actualment es dedica a la fusteria naval. L’Eduard ens explicarà en què consisteix la seva feina i quina ha estat la seva trajectòria acadèmica i professional.

El “Fem feina” són diàlegs que ens serveixen per conèixer diferents oficis i professions i en què s’explica la tasca que duen terme professionals de la vila i les interioritats de diferents sectors laborals. També tenen la intenció de servir d’eina per orientar acadèmicament i professional la població jove.

Les converses seran retransmeses en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, on a més queden enregistrades per poder mirar quan es vulgui.

A causa de la situació de pandèmia, de moment aquestes converses no poden comptar amb públic presencial.

Darrera actualització: 14.12.2020 | 14:01