Dos nous parcs de jocs infantils a l'Ametlla!

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 00:00

Els elements lúdics davant de l'entrada d'Illa Activa i la remodelació del Parc dels Voluntaris ja són una realitat. Aquesta setmana han finalitzat les obres de dues  propostes guanyadores dels pressupostos participatius del 2017.

D'una banda, l'Ajuntament ha habilitat una zona amb elements de joc infantil davant de l'equipament esportiu Illa Activa. La intervenció respon a la proposta presentada per l’Associació de Veïns de Can Camp amb l'objectiu de donar vida a un espai fins ara desaprofitat.

Concretament, s'hi ha instal·lat un gronxador col·lectiu per pujar-hi diversos infants alhora i una molla per a quatre criatures. Es tracta de dos elements que possibiliten el joc en grup perquè els nens i nenes puguin interactuar millor que en d'altres tipus de gronxadors pensats per a ser utilitzats de dos en dos.

Pel que fa a la Plaça dels Voluntaris, l'actuació ha consistit a renovar l'àrea de jocs infantils que s'havia instal·lat feia anys i havia quedat obsoleta. L'espai compta ara amb estructures modulars multifuncionals que combinen diferents activitats de joc inclusiu amb dues zones diferenciades, una per a infants de 0 a 3 anys i una altra per a més grans.

El projecte final va sorgir del consens entre el consistori i els representants de l’AMIPA de l’escola Bertí, l'entitat que va presentar la proposta als pressupostos participatius 2017. Ambdues noves instal·lacions compleixen els requisits de seguretat que marca la llei amb l'ús de materials homologats. 

Mantenir el civisme és cosa de tots

L'Ajuntament demana vivament que es respectin aquests espais, així com la resta de la vil·la. Es tracta de llocs per al gaudi ciutadà, per fer-ne ús tots i, especialment, els més petits. Ja abans d'estrenar-se, el Parc dels Voluntaris ha patit un acte vandàlic en el qual s'ha fet malbé part del cautxú i del tobogan, que s’hauran de reparar els propers dies.

Darrera actualització: 21.12.2018 | 17:29

Imatges

parc infantil parc infantil