Darreres novetats de la Fase 1 de desconfinament

Dilluns, 1 de juny de 2020

A data 1 de juny, l'Ametlla del Vallès segueix en la fase 1 de desconfinament. Aquestes són les darreres novetats que s'han implementat en aquesta fase:

- S'unifica Barcelona ciutat, Metropolitana Nordi i Metropolitana Sud en una sola regió sanitària, de manera que des de l'Ametlla del Vallès es podrà tornar a anar a Barcelona ciutat, al Baix Llobregat i al Barcelonès Sud (no així al Garraf i Alt Penedès, que passen a la fase 2).

- Obertura de centres comercials si tenen accés independent des del carrer.

- Es permet a les comunitats autònomes ampliar l'aforament dels museus fins al 50% (el mínim fixat és 30%).

- No hi ha limitació a un adult per cada grup de passeig de la població infantil (fins a 13 anys). Es permeten grups de fins a 10 persones que no viuen en el mateix domicili, i sense límit en els que hi viuen.

- Passeig i esport no professional de població de més de 13 anys: es permeten grups de fins a 10 persones que no viuen al mateix domicili, i sense límit en els que hi viuen.

- Obertura de les piscines per a un ús esportiu individual no recreatiu, amb cita prèvia i 30% de l'aformant.

- Obres en edificis i habitatges: se suprimeix la restricció vigent que no hi hagi ocupants. Es permeten lliurement sempre que es garanteixi 2m de distància o mascareta. Sense contacte físic i resta de mesures de seguretat generals.

FAQS de 21 de maig de 2020 (14h)

Darrera actualització: 1.06.2020 | 11:38