Culmina la instal·lació dels plafons per enganxar-hi cartells

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

Els darrers dies de gener s’ha dut a terme la segona i darrera fase d’instal·lació de plafons i vitrines per a enganxar-hi cartells, un dels compromisos adquirits pel Consistori en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació celebrat a mitjans de 2017 en què hi van participar entitats i persones a títol individual.

Al novembre de 2017 es va dur a terme la primera fase d'aquesta iniciativa, i es van instal·lar tres plafons al barri de Pinar i Rosanes, a la plaça Cingles de Bertí (rotonda Can Sous) i davant l'Escola Bressol Municipal l'Ametller, i tres vitrines a Illa Activa Centre Esportiu Municipal, al Camp de Futbol Josep Costa i al pavelló poliesportiu.

Al mes de gener s’han instal·lant els set plafons restants al carrer Tarragó (El Serrat), al parc del Verder (Miranda), a l’escola Els Cingles, a l’escola Bertí, al parc Joan Plumé, al Centre Comercial Sant Jordi (davant la nova passera) i al carrer Casas (Can Rexach), de manera que gran part del terme municipal ha quedat cobert.

El plafons són tòtems el·líptics fets d'acer galvanitzat i xapa d'alumini, dels quals en poden fer ús lliurement les entitats del poble que així ho desitgin. Pel que fa a les vitrines, amb porta de vidre i pany, es destinen a la promoció d'esdeveniments organitzats per l'Ajuntament.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 13:27