Crida al bon ús dels contenidors d'escombraries

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

Malauradament, seguim constatant un mal ús dels contenidors de recollida selectiva per part de certs veïns i veïnes del nostre poble. Més enllà dels costos mediambientals que aquest fet suposa, també repercuteix negativament en les arques municipals, ja que  encareix el servei de recollida.

És per aquest motiu que emplacem a tothom a fer un ús correcte dels contenidors de recollida selectiva, alhora que recordem que l'Ametlla del Vallès disposa d'altres serveis complementaris de tractament de residus, com ho són la deixalleria municipal i la recollida a domicili de saques de verds i de trastos voluminosos.

Contenidors i residus:

- Verd (envàs de vidre): ampolla de vidre, pot de vidre, flascó de vidre, etc.

- Blau (envàs de paper i cartró): revistes, capsa de cartró, fulls de paper, sobre de paper, capsa de cereals, capsa de sabates, etc.

- Groc (envàs lleuger): ampolla de plàstic, llauna de refresc, bric, llaunes fèrriques, iogurt de plàstic, safata de porexpan, etc.

- Marró (fracció orgànica): restes de menjar, flors, infusions, closques, taps de suro, cafè (marro), tovalló de paper brut, etc.

- Gris (rebuig): pal d’escombra, pols d’escombrar, cigarretes, bolquers i compreses, etc.

Deixalleria municipal

Recordem que l’Ametlla del Vallès disposa d’una deixalleria (camí de Can Draper) per portar electrodomèstics, pots de pintura, oli, roba, material informàtic i altres residus.

El seu  horari és:

- Dimarts: de 16 a 19h

- De dimecres a divendres: de 9.30h a 13.30h i de 16h a 19h

- Dissabte: de 9h a 15h

- Diumenge: de 9h a 14.30h

Serveis de recollida

L’Ametlla del Vallès també disposa d’un servei de recollida a domicili, prèvia reserva telefònica:

- Saques de verds: 93 870 87 53.

- Trastos voluminosos: 900 897 000

Darrera actualització: 15.12.2020 | 11:07