Crida a participar en la reactivació de Ràdio l’Ametlla

Divendres, 22 de gener de 2021 a les 11:30

Fa unes setmanes, un grup de veïns i veïnes del poble es va posar en contacte amb l’Ajuntament amb la proposta de tornar a endegar la Ràdio l’Ametlla, una ràdio que temps enrere havia tingut molta vitalitat de la mà d’un grup de gent molt diversa i implicada amb el poble, però que d’uns anys ençà ha romàs inactiva.

Per tirar endavant aquest projecte, però, és necessària la implicació d’altres conciutadans que puguin tenir-hi interès i aportar els seus coneixements, ja sigui en la vessant tècnica, de coordinació de continguts, periodística, etc.

L’Ajuntament entén que la nova Ràdio l’Ametlla ha de ser el resultat de la iniciativa ciutadana, per així poder créixer amb independència i tenir èxit. És per aquest motiu que fa una crida a que totes aquelles persones que tinguin ganes d’involucrar-s’hi i d’aportar el seu granet de sorra, enviïn un correu electrònic a comunicacio@ametlla.cat indicant el seu interès.

El Consistori posarà en contacte tothom que hi estigui interessat per tal que es creï un grup de persones estable que pugui tirar endavant el projecte de manera independent, però alhora comptant amb el seu acompanyament, sobretot en els inicis.

Darrera actualització: 22.01.2021 | 14:00