Convocatòries d'ajuts per al suport escolar curs 2021/2022 - Activitats esportives temporada 2021/2022

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

Ja s’ha iniciat el període per presentar les sol·licituds beques al suport escolar i de beques a les activitats esportives, que va del 31 de maig a l’18 de juny.

Aquest any els ingressos que es comptaran per unitat familiar seran els del període de l’any anterior a la convocatòria, amb la presentació de la declaració de renda o les nòmines corresponents. El topall d’ingressos per membre de la unitat familiar, igual que l’any passat, serà de  853,68€/mes/persona.

Per aquesta convocatòria també s’han aprovat unes modificacions respecte el llindar de despesa d’habitatge, desapareixent aquest llindar i deixant de ser una mesura restrictiva d’accés a la convocatòria.

Igual que l’any passat, a l’ajut de suport a l’escolarització es té en compte cobrir no només la part de material i llibres, sinó també matrícules, sortides i transport, en funció de les necessitats dels beneficiaris. Igual que l’any anterior, també contemplen el suport a l’escolarització a joves de menys de 21 anys que estiguin cursant ensenyaments no obligatoris de programes de formació i inserció i cursos d’escoles d’adults, amb la voluntat de fomentar la formació d’aquest joves.

En el cas dels ajuts per a la realització d’activitats esportives, aquests continuen destinats a afavorir la pràctica de l’esport a infants i adolescents d’entre 3 i 18 anys empadronats al municipi, per tal de donar suport aquelles famílies que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Pel que fa als ajuts de menjador escolar, està previst que durant la segona meitat del mes de juny s’iniciï també el període de registre de sol·licituds.

Trobareu informació detallada aquí

Per a més informació, qualsevol dubte o aclariment podeu trucar a l’Ajuntament i demanar cita prèvia amb Serveis Socials, al telèfon 93.843.25.01 (de dilluns a divendres de 8.30h a 14h i els dijous de 8.30h a 18h.)

Darrera actualització: 01.06.2021 | 09:40