Conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) per oferir consells de salut a la població

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

El passat divendres 11 de novembre va tenir lloc l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), per difondre consells de salut acreditats del projecte "Infermera Virtual" a través del web del consistori.

En el conveni també s’afegeix la possibilitat de personalitzar els consells de salut en funció de les necessitats expressades per l’Ajuntament, i contempla la realització de tallers d’educació per la salut amb la bicicleta polivalent “La Salu”.

L’acord va ser signat pel segon tinent d’alcalde i regidor de Salut Pública i Benestar Animal de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès Jaume Durall i la presidenta del COIB Paola Galbany, a la sala de juntes del COIB. A l’acte de signatura també hi van assistir la delegada comarcal del COIB al Vallès Oriental Eulàlia Guix; la membre de la vocalia de Ciutadania de la corporació Assumpció González; i el responsable de Projectes del Col·legi Marc Fortes.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 10:53