Concurs per al disseny del cartell de la Festa Major 2019

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 12:00

Per segon any consecutiu les àrees de Festes i Participació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès convoquen un concurs per escollir el cartell de la Festa Major 2019. El guanyador serà obsequiat amb un lot de productes de l’Ametlla del Vallès i amb 2 entrades per a cada concert del 8è Cicle de Jazz de l’Ametlla.

Aquestes són les bases per participar-hi:

- Hi podrà participar tota persona major de 14 anys. La participació ha de ser a títol personal i suposa l’acceptació de les bases.

- El disseny original serà de qui el presenta.

- El disseny del cartell ha de fer referència a la Festa Major de l’Ametlla del Vallès, incorporant elements que l’identifiquin (Lluita de Barris, etc.), i ha d’integrar el logotip oficial de la Festa Major que es pot descarregar en aquest enllaç.

- Cada participant només pot presentar una proposta.

- S’ha de presentar el cartell digitalitzat (300 ppp) en dos formats: DIN A3 i 21 x 21 cm.

- El cartell ha de ser a 4 tintes (a color).

- La proposta podrà anar acompanyada d’una petita explicació, que permeti una millor comprensió.

- El jurat que decidirà el guanyador/a estarà integrat per un membre de l’Associació d’Artistes i de l’Associació Fotogràfica de l’Ametlla, per “la veu” de la Festa Major i la regidora de Festes.

 - S’ha d’enviar la proposta abans del dia 20 de maig a festes@ametlla.cat, juntament amb nom i cognoms, edat, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.

 - El nom del guanyador/a, així com el cartell premiat, es publicarà al Diari de l'Ametlla.

- L’autor/a del cartell guanyador rebrà un dipoma, un lot de productes de l’Ametlla del Vallès i 2 entrades per a cada concert del 8è Cicle de Jazz de l’Ametlla.

- El cartell premiat passarà a ser propietat de l’Ajuntament, el qual l’utilitzarà per promocionar l’esdeveniment.

-El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs.

Darrera actualització: 10.04.2019 | 12:11