Concert de cloenda del IV Cicle de Joves Intèrprets de l’Ametlla

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 11:45

Divendres passat, 31 de maig, va tenir lloc el darrer concert del 4t Cicle de Joves Intèrprets que organitzen l'àrea de Cultura i l'Escola Municipal de Música, amb el suport de l'Ateneu Cingles de Bertí amb una sala plena a vessar a la masia de Can Draper, on es van haver d’afegir cadires per a l’ocasió.

El concert de Roger Santacana Trio (Roger Santacana al vibràfon, Juan Pastor al contrabaix i Jordi Pallarès a la bateria) fou l'encarregat de tancar el cicle d’enguany, un cicle protagonitzat per una àmplia acceptació i èxit de participació per part del públic en tots i cada un dels seus concerts.

El concert va estar marcat pel vibràfon, un instrument que tot i que acostuma a ser acompanyant, en aquesta ocasió es va convertir en l’instrument solista marcant un to molt personal i especial. El repertori interpretat es va basar en una combinació tant d'estàndards coneguts del jazz com composicions dels propis intèrprets, passant per música d’Amèrica Llatina o fragments d’improvisació lliure.

El Cicle de Joves Intèrprets s’ha convertit ja en una consolidada oportunitat perquè els joves artistes, de casa i també de fora, puguin mostrar el seu talent i habilitats musicals sobre un escenari.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 11:47