Comunicat sobre la neteja de parcel·les

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 00:00

Com és habitual per aquestes dates, ja s'ha posat en marxa la campanya de neteja de les  parcel·les de particulars per tal de garantir mesures de seguretat i higiene i prevenir possibles incendis durant els mesos d’estiu.

Per això, cal que els veïns i veïnes de l’Ametlla del Vallès mantinguin en bones condicions els seus solars i les seves piscines, i que compleixin els següents requisits:

-  Mantenir la finca segada i neta de qualsevol residu.

-  Mantenir les tanques vegetals retallades sense envair la via pública.

- Mantenir les piscines en condicions adequades per evitar la proliferació de mosquits.

La neteja de les parcel·les s’ha de realitzar abans del 23 de juny. Si, donada l’actual situació d’Estat d’Alarma per l’epidèmia del COVID-19, no és possible realitzar el manteniment, cal informar-ne a Serveis Territorials (Telef. 93.843.25.01) per tal de fer-ne una valoració.

En cas contrari i d’acord amb la legislació vigent, aquest Ajuntament procedirà a la incoació del corresponent expedient d’ordre d’execució.

Alhora, l’Ajuntament també ha començat a desbrossar les zones de franja de protecció d’incendis forestals de propietat municipal per prevenir incendis i garantir la seguretat dels habitatges en cas que es declarés un foc.

Aquestes tasques es duen a terme en paral·lel amb el manteniment de parcs i zones verdes municipals que va començar unes setmanes enrere. En aquest cas, la sega es realitza per accedir a les zones verdes amb seguretat i evitar incendis a l’estiu.

Darrera actualització: 02.06.2020 | 09:08