Comunicat oficial sobre la situació del Coronavirus (COVID-19) a l'Ametlla del Vallès

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a partir de les recomanacions derivades de l’activació en fase d’alerta del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc, ha decidit adoptar un seguit de mesures preventives per evitar el contagi del Coronavirus al municipi.

Aquestes es concreten en l’anul•lació de les activitats a tots els equipaments municipals esportius, de lleure i oci durant 15 dies a partir de la data d’avui.

En aquest sentit, queden suspeses totes les activitats organitzades per l’Ajuntament i les entitats de l’Ametlla del Vallès en els equipaments municipals següents: Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, Casal de la Gent Gran, Casa dels Mestres, Escola Municipal de Música, Sala Polivalent, Teatre Municipal, PICA, el gimnasos de les escoles Bertí, Els Cingles i institut Eugeni  Xammar, Sala d’Art Carles Sindreu, pavelló poliesportiu i Camp de Futbol Municipal Josep Costa.

Per altra banda, i seguint les indicacions del Departament d’Ensenyament, només es mantindran les activitats extraescolars pròpies de cada centre, i no es realitzaran aquelles que combreguin alumnes de centres educatius diferents. De moment, les escoles romandran obertes fins a nova ordre del Departament d’Ensenyament.

El mercat setmanal, que es fa cada divendres al Passeig, també queda suspès fins a nou avís.

Des de l’Ajuntament s’emplaça als veïns/es del poble a mantenir la calma. Aquestes mesures excepcionals són de caràcter preventiu, ja que a l’Ametlla del Vallès no s’ha detectat cap cas de Coronavirus.

Així mateix, es recomana aplicar les normes de protecció i seguir les notícies a través del Canal Salut del Departament de Salut.

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha habilitat un aquest espai, on s’hi anirà publicant tota la informació relacionada amb les mesures preses entorn a aquesta problemàtica. Podeu accedir-hi aquí.

Darrera actualització: 11.03.2020 | 18:19