Comunicat dels centres d’ensenyament de l’Ametlla del Vallès

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

Estimats/des ametllatans/es,

Primer de tot, des dels tres centres d’ensenyament obligatori del poble de l’Ametlla del Vallès esperem que tots, malgrat les circumstàncies excepcionals que estem vivint, us trobeu bé.

L’escola Bertí, l’escola Els Cingles i l’institut Eugeni Xammar estem treballant per començar el tercer trimestre sota les directrius que ens indica el Departament. Fins ara les tasques eren propostes per tal que l’alumnat mantingués un ritme de treball, però a partir d’aquest moment, les tasques ja seran d'aprenentatge. Per això:

- Hem engegat diferents canals de comunicació amb les famílies i estem en contacte amb totes elles. Tant mestres, alumnes, com famílies ens hem de poder comunicar.

- Informem periòdicament a les famílies via correu electrònic de les novetats de les indicacions que ens va informant el Departament d’Educació.

- Es proposen tasques i reptes a través d’aquest canal. Mirem que aquestes siguin el màxim de competencials.

- Es fan reunions pedagògiques amb les diferents coordinadores i els corresponents mestres dels cicles per tal de garantir una línea de treball.

- Continuem en contacte amb l’EAP i els serveis socials de l’ajuntament de l’Ametlla.

- Estem en contacte amb l’AMPA.

- Informem de les actuacions que acordem al consell escolar.

Aprofitem per afegir que des dels diferents centres estem posant tots els mitjans per adaptar-nos a aquesta nova situació i continuar acompanyant l’alumnat i també les famílies en aquest procés d’aprenentatge amb il·lusió i esforç.

Desitgem poder-nos retrobar tots ben aviat.

Equips Directius
Escola Bertí
Escola Els Cingles
Institut Eugeni Xammar

Darrera actualització: 24.04.2020 | 12:53