Comiat a l’inspector de la Policia Local, que es jubila

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 12:00

Avui dimarts 9 de febrer ha tingut lloc un acte de reconeixement a la trajectòria de l’inspector en cap de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès, Manel Gallego i Ojeda, amb motiu de la seva recent jubilació.

L’alcalde Pep Moret i Tanyà i el regidor de Seguretat Ciutadana Jan Santaló i Lloret, acompanyats pel sergent Armand J. Arrabal i Martín, han obsequiat a l’antic inspector amb una placa commemorativa, alhora que l’hi han agraït la feina feta com a Policia Local de l’Ametlla del Vallès durant tants anys.

Manel Gallego i Ojeda es jubila amb una trajectòria de 36 anys com a policia, una tasca que ha dut a terme en dues etapes a l’Ametlla del Vallès (del 1984 al 1999 i del 2009 al 2020) i del 1999 al 2009 a Sant Feliu de Codines. Al llarg d’aquests anys Gallego ha estat agent, caporal i inspector.

Processos selectius oberts per dotar la Policia Local d’efectius

Emmarcat en el Pla de Modernització de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès impulsat per l’àrea de Seguretat Ciutadana, i que entre d’altres objectius té incorporar nous policies a la plantilla per arribar a disposar de 17 efectius, tots ells amb la formació conclosa, actualment estan en marxa el processos selectius per dotar el cos d’un nou inspector, de 2 caporal i de tres agents.

La dotació de nous efectius, amb nous perfils, ha de permetre dissuadir els conflictes diagnosticats i disposar d’un cos de Policia Local complet al servei de la ciutadania.

Darrera actualització: 09.02.2021 | 14:21