Comencen les activitats formatives de l'àrea de Promoció Econòmica

Dilluns, 23 de setembre de 2019 a les 00:00

Les activitats formatives que organitza l’àrea de Promoció Econòmica, dirigides a persones en situació d’atur o que volen millorar la seva formació, donaran el tret de sortida el proper 1 d’octubre.

Seran les que segueixen:

ESMORZARS DE FEINA

- 9 sessions, cada dilluns, del 7 d’octubre al 2 de desembre, en horari de 9.30 a 11.30h al Casal de la Gent Gran.

Els esmorzars de feina són un punt de trobada de gent amb perfils molt diferents que busquen feina el quals, sota la dinamització d’un professional que té per objectiu motivar, orientar i apropar als assistents al mercat laboral, comparteixen experiències i creen sinergies entre elles.

CURS DE PREPARACIÓ A L’ACTIC

- 20 sessions, cada dimarts i cada dijous, de l’1 d’octubre al 5 de desembre, en horari de 9.30 a 11.30h a l’aula TIC de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret.

L’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i comunicació) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar, davant de qualsevol instància pública o privada, els seus coneixements, habilitats i actituds a l’hora de fer un ús segur i crític de les TIC.

Per obtenir-ne aquest certificat, s’ha de superar una prova per ordinador que acredita un determinat nivell de competències digitals (bàsic, mitjà i avançat).

Tota persona interessada a participar-hi pot realitzar la inscripció al curs en qüestió aquí.

Darrera actualització: 25.09.2019 | 12:11