Col·laboració amb l'institut Eugeni Xammar per tirar endavant el "Servei Comunitari"

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 00:00

Atesa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el Servei Comunitari per a l’alumat d’ESO de l’institut Eugeni Xammar s’ha hagut de modifica, i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través de les regidories de Medi Ambient, Gent Gran i Esports, ha col·laborat estretament amb el centre educatiu per tirar-lo endavant.

Els projectes que s’estan duent a terme entre les esmentades regidories i els diferents grups d’alumnes de 4t d’ESO es concreten en l’elaboració d’un estudi sobre el malbaratament alimentari, el marcatge de dues rutes, una a peu i una altra en BTT, i trucades d’acompanyament a la gent gran, en aquest cas a residents de les residències Can Camp, Millet Park, i Vallparadís de l’Ametlla del Vallès, STS-Can Monic de Granollers, i altres voluntaris. Durant aquest mes de maig s’estan duent a terme aquestes accions i s’espera obtenir resultats i compartir-los al juny.

El Servei Comunitari per a l'alumnat de secundària obligatòria és una acció educativa en el marc del currículum obligatori, que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

L’Ajuntament agraeix a l’Institut Eugeni Xammar la seva confiança, i sabedor que aquest centre escolar té els seus propis projectes, espera que aquesta sigui la porta d’entrada a altres col·laboracions futures.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 14:27