Cinema rebel a la fresca, cada divendres de juliol a Les Voltes de Can Camp

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

Organitzat per l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès a proposta de l’entitat L’Ametlla rebel, el divendres 3 de juliol començarà el cicle “Cinema rebel a la fresca”, a través del qual es projectaran quatre pel·lícules seleccionades per l’entitat que tracten temes tant rellevants com el racisme, les llibertats sexuals, l’ecologia i els drets humans.

El cicle “Cinema rebel a la fresca” tindrà lloc cada divendres del mes de juliol, a les 21.30h al jardí de Les Voltes de Can Camp.

Aquesta és una activitat gratuïta, però l’entitat demana la col·laboració dels assistents per tal de recaptar fons per Pro Activa Open Arms i la seva tasca en la lluita contra la Covid-19.

Les circumstàncies actuals obliguen a adoptar les mesures de seguretat i sanitàries pertinents, i a limitar l’aforament a 50 espectadors per sessió. Tothom que hi vulgui assistir ha de gestionar la invitació (butaca assignada) a www.entrapolis.com, i presentar-la el dia de l’esdeveniment al personal de l’organització, que facilitaran l’accés i acompanyaran a l’espectador a la seva localitat.

Aquesta és la programació:

- Divendres 3 de juliol: Green Book
- Divendres 10 de juliol: Pride
- Divendres 17 de juliol: Tierra prometida
- Divendres 24 de juliol: Mustang

L’assistència a aquest esdeveniment comporta l'acceptació de les mesures de seguretat i distanciament social que l’organitzador consideri aplicar, en funció de l'estat d’emergència  causat per la pandèmia de la COVID-19. i els protocols de seguretat que les autoritats determinin.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 11:35