Cavalcada de Reis 2024

Divendres, 29 de desembre de 2023

El pròxim divendres 5 de gener Ses Majestats recorreran el centre del poble amb la tradicional Cavalcada tot estrenant recorregut. Aquesta s’iniciarà a les 18 h a l’aparcament de davant la residència Millet Park, i seguirà per (vegeu plànol): carrer Major, carrer Francesc Macià, carrer Anselm Clavé, Passeig i plaça de l’Ajuntament.

A la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Jan Santaló i Lloret farà entrega de les claus de les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar i, seguidament, els infants podran entregar-los en mà les seves cartes.

Per ajudar a passar el fred, l’Agrupació Cultural de Dones de l’Ametlla servirà xocolata desfeta ben calenta. L’associació Dones d’Avui oferirà una tassa de brou.

Catifa màgica

A la rotonda del parc Joan Plumé s’habilitarà la “Catifa màgica”, un tram lliure d’impacte sonor i lumínic perquè les persones amb sensibilitats especials puguin gaudir de la cavalcada amb comoditat.

Fila inclusiva

Aquells infants amb necessitats especials podran accedir a Ses Majestats a través de la fila inclusiva. Només s’hauran d’adreçar al punt de trobada ubicat al costat de l’escenari, i fer la petició al Patge Reial.

Visita a les residències de gent gran

Abans de la Cavalcada, com és habitual, els Reis Mags visitaran les quatre residències de gent gran del nostre poble (Can Focs, Antònia Roura, Can Camp Residencial i Millet Park) acompanyats dels càrrecs electes de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 27.12.2023 | 11:55