Cavalcada de Reis 2023

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 08:00

El pròxim dijous 5 de gener Ses Magestats el Reis d'Orient recorreran el centre del poble amb la tradicional Cavalcada, la qual s’iniciarà a les 18 h a l’aparcament de davant la residència Millet Park, amb el següent recorregut (vegeu plànol): carrer Major, carrer Torregassa, carrer Pompeu Fabra, Antic Camí de Caldes, Passeig i plaça de l’Ajuntament.

A la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Pep Moret farà entrega de les claus de les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar i, seguidament, els infants podran entregar-los en mà les seves cartes.

Per ajudar a passar el fred, l’Agrupació Cultural de Dones de l’Ametlla servirà xocolata desfeta ben calenta.

També hi haurà l’opció de beure brou.

Visita a les residències de gent gran

Abans de la Cavalcada, com és habitual, els Reis Mags visitaran les quatre residències de gent gran del nostre poble (Can Focs, Antònia Roura, Can Camp Residencial i Millet Park) acompanyats dels càrrecs electes de l’Ajuntament.

Seguretat

Amb l’objectiu de gaudir d’una Cavalcada de Reis segura, s’implementarà un dispositiu de seguretat des de l’inici fins al final de la festa. El recorregut es delimitarà amb cinta evitant, així, el risc que els infants puguin ser atropellats per les carrosses i, a més, s’incrementarà el nombre de controladors que vetllaran per la seguretat de tothom.

A l’hora d’assistir a la Cavalcada es recomana tenir presents els següents consells:

1.- Porteu roba còmoda i adequada per no passar fred i poder acompanyar, així, la cavalcada.

2.- Si aneu amb infants, porteu-los a coll o agafats de la mà. No els perdeu de vista en cap cas.

3.- Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments i amb dependència.

4.- Estigueu atents a les indicacions dels agents municipals i dels organitzadors de la cavalcada.

5.- No envaïu l’espai del recorregut ni el travesseu en el moment de la cavalcada.

6.- Mantingueu-vos allunyats dels vehicles i carruatges.

7.- No correu, mantingueu un pas tranquil i calmat.

8.- Porteu la documentació a sobre. En cas dels infants, gent gran i discapacitats psíquics, prepareu una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte i feu que la portin en un lloc visible per si es perden.

9.- No pugeu a les baranes, tanques o d’altres elements que puguin ser perillosos.

10.- En el lliurament de les cartes mantingueu-vos a la cua amb calma i deixeu espai suficient especialment per als més petits, la gent gran i les persones amb impediments i amb dependència.

11.- Finalitzada la festa, marxeu de forma ordenada, respectant l’ordre de sortida. No oblideu els vostres objectes personals.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 12:00