Casals inclusius als equipaments municipals

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

A l’Ametlla del Vallès aquest estiu podrem gaudir de diversos casals organitzats per les entitats esportives i de lleure sense ànim de lucre.

L’Ajuntament col·labora amb  les entitats cedint els equipaments i coordinant el projecte per unificar-lo a tots els nivells (calendari, preus, blocs horaris) i donant el suport necessari per tal que la inclusió sigui efectiva i tots els infants que vulguin apuntar-se a un casal ho facin en funció dels seus interessos, consensuant així mateix un full d’inscripció per unificar la recollida de dades amb l’objectiu de detectar usuaris amb necessitats educatives especials i donar-los suport.

 Aquest primer estiu després de la pandèmia s’ofereixen uns casals que retornen a la normalitat i que acolliran infants a les diverses instal·lacions esportives i de lleure municipals – camp de futbol, pavelló, piscines d’estiu de Can Camp i Ca l’Arenys, CITA, Casa dels Mestres, Casal de la Gent Gran...- i en tot d’altres espais naturals i urbans de la nostra població, que dona per molt!

Les entitats han encarat l’organització d’aquests casals amb la il·lusió de qui comença una nova etapa i amb les ganes que la mainada s’ho passi molt bé.

"Casal poliesportiu de bàsquet i voleibol al pavelló municipal".

El Club de Bàsquet i l’Associació de Voleibol l’Ametlla ofereixen un casal amb una gran varietat d'activitats esportives i lúdiques, en el qual podràs triar entre l'especialitat de voleibol o de bàsquet. A banda, durant el mes de juliol, els infants podran gaudir de gimcanes, jocs de pistes, jocs esportius, piscina i moltes altres activitats i excursions. 

Adreçat a nois i noies d’entre 8-14 anys. Grups d’edat perquè pugueu gaudir d’allò més practicant el vostre esport favorit i molt d’altres activitats.

Horari: de 8 h a 17 h, també amb la possibilitat de marxar a les 13h (amb opció de càtering o carmanyola per dinar o anant a dinar a casa).

“Casal aventura't”

El GEPA proposa un casal de lleure educatiu destinat a infants i joves (P3 - ESO). Vine a viure un estiu ple d'aventures en contacte amb la natura! Ens ho passarem molt bé fent cabanes, curses d'orientació, jocs de pistes, tallers manuals, etc. i farem molts amics i amigues!

Oferta especialitzada per a cada grup d'edat. Horari: de 8 h a 17 h (opció de càtering o carmanyola).  

“Casal del CITA”

L’Associació de Voleibol l’Ametlla proposa un Casal per a infants de P3 a 7 anys. Vols gaudir de l’estiu mentre t’ho passes bé i aprens jugant? No et perdis totes les activitats que tenim preparades per compartir amb tu gaudint de l’entorn i la naturalesa amb tallers i activitats diverses! Horari: de 8 h a 17 h, també amb la possibilitat de marxar a les 13h (amb opció de càtering o carmanyola per dinar o anant a dinar a casa).

 

Campus d’estiu 2022

El Club Futbol l’Ametlla engega el seu 1r Campus lúdic-esportiu amb un gran ventall d’activitats esportives, lúdiques, creatives i manuals adreçades a infants de 3 a 17 anys.

Amb el leit motiv “EXPLORADORS”, el CFA proposa un viatge per la història i la prehistòria, descobrint altres països, tradicions, cultures, esports, danses i un munt d’experiències! El campus està pensat per a tots aquells nens i nenes que després d’un llarg curs d’escolar volen un casal d’estiu diferent en què el més important per ells sigui divertir-se, fer esport, ballar, expressar-se, sentir i passar-s’ho d'allò més bé.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 10:06