Carnaval 2019: la farem ben grossa!

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 13:30

L'Ametlla del Vallès escalfa motors per una de les festasses de l'any que més li agrada. Us hi esperem a tots! De l'1 al 4 de març capgirarem el poble amb l'entusiasme que ens caracteritza. No us adormiu, el compte enrere ja ha començat. Queda menys d'un mes per tenir-ho tot a punt: disfresses, carrosses i moltes ganes de gresca!

Ei, que el Rei Carnestoltes ja és aquí. Es passejarà per la Plaça de l’Ajuntament, pel mercat... Arreu del poble! Serà l'encarregat de donar el tret de sortida a quatre dies de disbauxa. Molta atenció perquè aquest any la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l’Ametlla ens posarà a l'abast un photocall al pavelló per poder "quedar ben retratats”.

Els més petits no se'n sabran avenir: seran els protagonistes del nou Concurs de Playbacks que seguirà el Ball de disfresses infantils de divendres. Després de l’animació d’en Jaume Barri podran mostrar-nos l'artista que porten a dins! Per participar a aquesta activitat cal inscriure’s prèviament i enviar la música.

El dissabte el poble es llevarà amb un taller de màscares infantils a Can Muntanyola, acompanyat d'un inflable. A la tarda, com no podria ser d'una altra manera, les colles de Bigues i Riells, Lliçà de Vall, Martorelles i l’Ametlla ens regalaran una bona ballada de Gitanes.

L'Escudellada de Carnestoltes del diumenge ens permetrà preparar-nos com cal per la Gran Cercavila (que tindrà tres premis diferents). Volem que tots ens ho passem d'allò més bé i per això enguany les coreografies finals es faran a dins del pavelló. El fred no ens aturarà! Seguirem la festa amb el grup Versión Imposible fins que el cos ens digui prou.

La celebració culminarà amb la ballada de Gitanes més nostrada. Les colles de l’Ametlla ens esperaran amb il·lusió per mostrar-nos alguna peripècia especial. El Rei carnestoltes serà cremat pels Diablots i el Front Diabòlic de la Garriga un cop acabat l'espectacle.

 

Darrera actualització: 06.02.2019 | 11:14