Canvis a la programació de la Sala, aquest febrer

Dilluns, 24 de gener de 2022 a les 00:00

Aquest mes de febrer la programació de la Sala Municipal de Teatre patirà algun canvi respecte el que estava previst. El concert del grup de folk i de música tradicional “Afrau”, que s’hauria hagut de fer el 22 de gener i que es va ajornar, es farà el dissabte 12 de febrer en substitució de l’obra “La vida pornogràfica”, que cau de la programació per causes alienes a l’organització.

L’altre espectacle programat en aquest equipament, si no hi ha cap impediment de darrera hora, es manté en cartellera. Es tracta de l’obra de teatre infantil “Maure el dinosaure” (Teatre Nu), que tindrà lloc el dia 20 de febrer, a les 12h.

Concert del Cor Kantikune a l’església de Sant Genís

En el marc dels actes organitzat per l’àrea de Cultura aquest primer trimestre de l’any, el dissabte 6 de febrer el Cor Kantikune oferirà el concert “Rèquiem, Op. 48 de Gabriel Fauré” a l’església de Sant Genís, una obra especial, inusual en molts sentits.

Les veus de KantiKune ens donaran una visió encara més íntima d’aquesta obra mestra amb una formació de veus molt reduïda, resultant una versió molt transparent, duent la intimitat i el recolliment a la màxima expressió.

Com és habitual, es poden adquirir les entrades anticipades a cada espectacle a la plataforma www.entrapolis.com.

Recordem els descomptes que hi ha habilitats:

- Gent gran (25%): codi GRANEW
- Amics de la Sala (30%): codi AMICKR
- Joves de 12 a 23 anys (50%): codi JOVEF3

Darrera actualització: 24.01.2022 | 11:52