Batuda de caça al pou de glaç i Can Jaumira, dissabte 20 de març

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

El dissabte 20 de març tindrà lloc la darrera batuda de caça del cicle de quatre programades aquest hivern a l’Ametlla del Vallès, concretament a la zona del pou de glaç i Can Jaumira.

Aquesta es farà de les 8h a les 14h, i està autoritzada per la Direcció General del Medi Natural amb la finalitat de controlar l'alta densitat de la població de porcs senglar, la qual ocasiona danys a cultius, instal·lacions municipals, problemes de salubritat i accidents de trànsit.

Com en les anteriors batudes, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, amb la col·laboració de Protecció Civil, de la Policia Local, de la brigada i de l'associació de caçadors, activa el protocol dissenyat per tal de garantir la seguretat de la ciutadania durant la jornada de caça, que consisteix en la senyalització de la zona afectada amb antelació, i també la comunicació a la població i a les entitats excursionistes de la realització d'aquesta activitat.

El dia de l'actuació s'ubicaran tanques i cons per tallar l'accés als camins afectats, i la Policia Local realitzarà la revisió de la documentació i proves aleatòries a l'inici i finalització de l'activitat.

Protecció Civil estarà present durant tota la jornada.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 10:38