Batuda de caça a Can Plantada i Can Plandolit, el dimecres 8 de desembre

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

El dimecres 8 de desembre es realitzarà una batuda de caça de porcs senglar a la zona de Can Plantada i Can Plandolit, de les 8h a les 16h.

Aquesta és una batuda autoritzada pel Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de controlar l'alta densitat de la població de porcs senglar, la qual ocasiona danys a cultius, instal·lacions municipals, problemes de salubritat i accidents de trànsit. La primera d'aquest cicle es va fer el diumenge 7 de novembre a la zona de Can Forns.

Com en les anteriors batudes, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, amb la col·laboració de Protecció Civil, de la Policia Local, de la brigada i de l'associació de caçadors, activa el protocol dissenyat per tal de garantir la seguretat de la ciutadania durant la jornada de caça, que consisteix en la senyalització de la zona afectada amb antelació, i també la comunicació a la població i a les entitats excursionistes de la realització d'aquesta activitat.

El dia de l'actuació s'ubicaran tanques i cons per tallar l'accés als camins afectats, i la Policia Local realitzarà la revisió de la documentació i proves aleatòries a l'inici i finalització de l'activitat.

Protecció Civil estarà present durant tota la jornada.

Zona afectada:

Darrera actualització: 01.12.2021 | 08:14