Batuda de caça a Can Jaumira i Can Plantada, dissabte 1 d'abril

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

Dissabte 1 d'abril indrà lloc la darrera batuda de caça del cicle de tres programades a l'Ametlla del Vallès, concretament a la zona de Can Jaumira i Can Plantada.

Aquesta es farà de les 08 h les 16 h, i està autoritzada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de controlar l'alta densitat de la població de porcs senglar, la qual ocasiona danys a cultius, instal·lacions municipals, problemes de salubritat i accidents de trànsit.

Com és habitual, l'Ajuntament, amb la col·laboració de Protecció Civil, de la Policia Local, de la brigada i de l'associació de caçadors, activa el protocol dissenyat per tal de garantir la seguretat de la ciutadania durant la jornada de caça, que consisteix en la senyalització de la zona afectada amb antelació, i també la comunicació a la població i a les entitats excursionistes de la realització d'aquesta activitat.

El dia de l'actuació s'ubicaran tanques i cons per tallar l'accés als camins afectats, i la Policia Local realitzarà la revisió de la documentació i proves aleatòries a l'inici i finalització de l'activitat.
Protecció Civil estarà present durant tota la jornada.

Es recomana, en la mesura del possible, no accedir a aquesta zona mentre duri la batuda.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 10:51