BAN de l’alcalde respecte la revetlla de Sant Joan

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

L'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Pep Moret i Tanyà, ha signat el següent BAN relacionat amb la celebració de la revetlla de Sant Joan a l'Ametlla del Vallès, 23 de juny de 2021:

Benvolguts veïns i veïnes,

Un any més, més que mai, hem de fer, entre tots i totes, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi de la COVID-19, així com també mantenir la convivència de forma respectuosa.

Per això, cal que seguim mantenint l’Ametlla del Vallès sana i segura, amb una actitud de prudència i de responsabilitat, respectant les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries, així com les instruccions municipals que ens permetin arribar a la nova normalitat amb les majors garanties sanitàries.

Establir la prohibició de fer fogueres de Sant Joan al poble i la recomanació de restringir la celebració de les revetlles en les següents condicions:

• En grups reduïts de persones mantenint les distàncies de seguretat (familiars o amics) segons el PROCICAT.

• Mantenint les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.

• Evitant compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.

• L’ús de pirotècnia a la via pública queda limitat als productes de classe I de l’Art. 23 del RD 230/1998 que aprova el Reglament d’Explosius i als productes de classe II del mateix Reglament, el contingut de mescla explosiva dels quals no superi els 3 grams.

• Resta prohibida la utilització de productes pirotècnics de classe superior als previstos en l’apartat anterior.

• Si es fa ús de pirotècnia, no fer servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.

No compartir metxes o altres estris. Llegiu les instruccions i feu un ús adequat. No llenceu petards a ningú ni els utilitzeu dins de casa. A terrasses o patis inferiors, feu ús només dels que estiguin permesos. No utilitzar a menys de 500 metres d’una zona boscosa.

Celebrem una festa de Sant Joan diferent i segura; aprofitem per gaudir-la amb la família i els amics, i complint amb les ordres i recomanacions. Per una Ametlla del Vallès segura i neta de COVID-19. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Pep Moret i Tanyà
Alcalde de l’Ametlla del Vallès

L’Ametlla del Vallès, a 22 de juny de 2021

Darrera actualització: 22.06.2021 | 12:36