Arriba la 3a edició del Passaport Lector: "Viatja i llegeix amb la Biblioteca"

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 09:00

Aquest estiu la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès torna a convidar els nens i nenes de 1r a 6è de primària a fer un viatge a través dels llibres, gràcies al Passaport Lector.

Com funciona?

• Cada infant s’ha d’emportar en préstec 2 contes i 1 llibre de coneixements (sobre els dinosaures, les planetes, els animals, els minerals, els cotxes o allò que més li agradi). En el moment de fer el préstec li donarem uns adhesius per enganxar i omplir el Passaport lector.

• Al Passaport farem constar els llibres triats i al llarg de juny i juliol s’haurà de presentar a la biblioteca amb la signatura del pare, la mare o el tutor que certifiqui la lectura dels llibres.

• El 19 de juliol a les 18.30h farem la Festa del Passaport Lector. Tots els participants hauran de portar a la biblioteca una manualitat relacionada amb el llibre de coneixements triat (una maqueta d’un dinosaure, un planeta fet amb paper maixé o un dibuix d’un cotxe, per exemple). Comentarem les lectures i les vacances, sortejarem premis i berenarem plegats.

Darrera actualització: 11.06.2018 | 13:02